Catalogus

Regelmatig brengen wij van Complete Carpet Company in samen werking met Radici nieuwe catalogussen uit. Hierin kunt u verschillende designs vinden. Al deze designs zijn verkrijgbaar bij Complete Carpet Company. Mocht het bestaande design niet perfect bij u passen, is er zelfs een mogelijkheid om de kleuren aan te passen naar eigen smaak. 

Hieronder vind u een overzicht van een aantal van deze catalogussen. 


Timeless catalogus

De naam zegt het al, deze designs zijn tijdloos. Bij het maken van de Timeless collectie is er gewerkt met verschillende kleuren en stylen. De collectie is uniek.

Hieronder kunt u de catalogus downloaden


Sea Dreams catalogus

De mooiste dromen zijn die over de zee. Deze collectie geeft u de mogelijkheid om dagelijks deze dromen te herbeleven. Deze collectie bestaat uit het gebruik van natuur elementen en frisse kleuren. De nadruk is gelegd op de afwerking en de kwaliteit van het gebruikte tapijt. 

Hieronder kunt u de catalogus downloaden


Mini concept Roaring Twenties catalogus

De Mini concept collectie Roaring twenties bestaan uit vier verschillende designs. Deze nemen u mee terug in de tijd en laten een retro interieur achter. Deze designs kunnen uitstekend gecombineerd worden met verschillende artworks of een moderne look. 

Hieronder kunt u de catalogus downloaden