Wij zijn geopend!

01-02-2021

U bent van harte welkom!


Ondanks het Corona Virus, wat op dit moment een grote impact op een ieder van ons heeft, staat wij tot uw beschikking. Complete Carpet Company is geopend op afspraak. Uiteraard hanteren wij de nodige maatregelen om u te blijven ontvangen.

Wij zijn tijdens onze openingstijden aanwezig om uw vragen te beantwoorden en te adviseren. Ook komen wij op een veilige en verstandige manier bij u op locatie. 

Al onze medewerkers, zorgen ervoor dat ze de huidige maatregelen opvolgen en op de hoogte blijven van veranderingen. Zo zorgen wij voor het dragen van mondkapjes, het ontsmetten van onze handen en voldoende afstand. Op deze manier komen wij samen deze moeilijke periode door. 

Toch liever contact op afstand?

Onze adviseurs staan voor u klaar. Zo kunnen wij bijvoorbeeld al een orientatie gesprek voeren op afstand. Door het gebruik van Skype, Facetime of andere communicatie middelen, stellen wij ons graag aan u voor en nemen wij uw wensen door.

Vervolgens kunnen wij u voorzien van verschillende stalen. Zo kunt u de vloer zien, voelen en de kleuren bekijken bij het huidige of geplande interieur. Ook bij het installeren hoeft u niet aanwezig te zijn zodat u geen enkel risico loopt. Na afloop zullen wij uiteraard zorgen dat wij uw project gedesinfecteerd achter laten. 


Contacteer ons voor de mogelijkheden