Too Many Rugs

TooManyRugs is een eigenzinnige onderneming met een gewaagde collectie vloerkleden

We hebben ons gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige kleden met unieke designs. Eindelijk is het zover: onze eigen collectie vloerkleden is uit! En we zijn er zelf enorm trots op. De collectie is het resultaat van een zoektocht naar de juiste uitstraling, materiaal en kleuren. De designs zijn met zorg ontworpen en de kleden worden gemaakt in onze fabriek in Bergamo, Italië, in het hart van de textielindustrie, onder de rook van Milaan. 

Door onze jarenlange samenwerking, kunnen wij rekenen op een constante en hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn continue op zoek naar mooie, aparte, originele en unieke designs, de laatste trends, die we vervolgens laten vertalen door onze designers naar prachtige kleden.

De inspiratie uit de natuur, reizen, kunst, verhalen, zorgen ervoor dat onze collectie continue in beweging blijft, regelmatig wordt aangepast en aangevuld. Alleen om die reden is het al ontzettend leuk ons te volgen! Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt beschikken wij over meer dan voldoende expertise. Door onze jarenlange samenwerking, kunnen wij rekenen op een constante en hoogwaardige kwaliteit.

Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt beschikken wij over meer dan voldoende expertise. Zoekt u een kleed voor uw huis, loft, appartement, buitenhuis, of uw kantoor, hotel, restaurant, bar, gallery...... bent u bij ons aan het goede adres. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op en bekijk op uw gemak onze collectie.

'The purpose of art is washing the dust of daily life off our souls.'

- Pablo Picasso


Too Many Rugs wordt mogelijk gemaakt door Complete Carpet Company. Een mooi kleed geeft extra warmte aan een stenen, betonnen of houten vloer

De kleden zijn gemaakt van polyamide, een hoogwaardig nylon (6,6), met een zeer sterke kwaliteit. Deze speciaal ontwikkelde polyamide heeft de luxe uitstraling en de zachtheid van zijde en is heel makkelijk in onderhoud. Vlekken gaan er moeiteloos uit, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor hotels, restaurants, kantoren enz. Doordat de kleden bedrukt worden met de nieuwste generatie chromojet, is het design haarscherp. Voor meer technische details kunt u altijd contact met ons opnemen.

'I never paint dreams or nightmares. I paint my own reality.'

- Frida Kahlo