Creeër uw eigen tapijt

De Carpet Configurator is een programma dat is ontwikkeld door onze fabriek Radici in Italië . Met dit programma kunt u naar hartelust 'spelen' met designs en kleuren. Het programma laat zich makkelijk besturen. De kleuren waar het tapijt uit is opgebouwd kunt u afzonderlijk aanpassen, en het resultaat kunt u bekijken in 3D in verschillende virtuele kamers.

Uw tapijt kan zo volledig aangepast worden en wanneer u klaar bent met uw sessie kunt u desgewenst uw design bewaren, een print maken of eventueel een staal bestellen van het nieuwe design. In het laatste geval zal een staal van 20 x 20 cm worden gemaakt en worden toegezonden.

Ga naar de " Carpet Studio " voor uw het creëren van uw eigen tapijt.  


Design

In onze Carpet Studio, vind u verschillende designs. Deze kunnen aangepast worden naar smaak door het gebruik van verschillende kleuren combinaties. Op deze manier zorgt u voor een design dat geheel passend is bij uw interieur. 

De studio is eenvoudig te gebruiken. Allereerste begint u met het selecteren van een van onze collecties. Vervolgens kunt u bladeren door de designs. Kies voor een van de vele mogelijkheden en u bent vrij om alle aanpassingen te doen. Ook kunt u, het zelfgemaakt ontwerp bekijken in verschillende ruimtes door middel van visuals. 

Als het design volledig naar wens is, zijn wij natuurlijk benieuwd naar uw creatie. Daarom bieden wij de optie om een staal te laten produceren.