Tapijt

Product informatie

Bij Complete Carpet Company werken wij met producten van een hoge kwaliteit zodat deze de duurzaamheid behouden. Af en toe kan het best een ingewikkelde keuze zijn. Daarom denken wij graag met u mee en verlenen wij advies op maat. Op deze pagina wordt er specifiek informatie gegeven over vloerbedekking van tapijt. 


Standaard tapijt

Naast al onze bijzondere projectvloeren, bieden wij uiteraard ook andere soorten tapijt aan om u te voorzien van meerdere opties. Het assortiment van Complete Carpet Company in effen kleuren is uitgebreid. Een combinatie van een pvc vloer en tapijt maakt het interieur compleet.


Effen tapijt

Naast onze specials en standaard designs, hebben wij natuurlijk ook een groot assortiment aan standaard effen kleuren.

Vloerbedekking geeft een luxe en warme uitstraling. Tegenwoordig kiezen veel van onze klanten om bijvoorbeeld de slaapkamers te laten bekleden met tapijt en de woonkamer te voorzien van een van onze pvc vloeren.

Onze standaard tapijt collecties in effen kleuren zijn beschikbaar in verschillende kwaliteiten en soorten. Zo begint het bij een laag polig zacht tapijt en bereidt dit uit tot hoog polig en zacht. Al deze soorten zijn beschikbaar in verschillende tinten. Voorbeelden hiervan zijn, witte, bruine en zwarte tinten. Ook zijn er een aantal kwaliteiten waar kleuren zoals rood, okergeel en groen in zitten.hier invullen...


Trappen stofferen

Uiteraard hebben wij de mogelijkheid om uw trappen te voorzien van tapijt. Dit kunnen zowel open als gesloten trappen zijn. Al onze stoffeerders hebben jaren lange ervaring met dit precisie werk. Het stofferen van de trappen en bijvoorbeeld de slaapkamers met een overloop zorgt voor het creëren van een geheel in huis. Radici Sit-in tapijt

Radici


Als distributeur voor de Nederlandse markt vertegenwoordigen wij Radici Sit-In. Deze Italiaanse fabriek heeft een zeer uitgebreid standaard programma in zowel wol als polyamide. Omdat Radici ook sterk is in de cruise wereld zijn veel van de producten ook voorzien van een IMO certificaat. Uiteraard beschikken onze tapijt soorten over een certificaat wat de brandveiligheid waarborgt. 

kwaliteit

De kwaliteit van het tapijt is zeer belangrijk voor Complete Carpet Company. Wij willen u voorzien van vloerbedekking die geschikt is voor uw doeleinde. Om hier een voorbeeld van te geven, wordt het tapijt in de gangen van uw project intensiever gebruikt dan de kamers. Hierin denken wij met u mee en verlenen wij advies op maat.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij staan voor u klaar. 


Easy Program


Eenvoudig en snel

Dit programma bestaat uit 20 moderne en klassieke designs. U kunt per design kiezen uit zestien verschillende kleuren. De productie van deze designs en kleuren draait iedere week zodat er een snelle levertijd is gegarandeerd en u snel over uw speciaal gemaakte tapijt beschikt.

Ook hebben wij de mogelijkheid om dit met spoed te produceren. Binnen een korte periode hebben wij dit op voorraad en kunnen wij dit installeren.

Klik hieronder om de Easy Program catalogus te bekijken. 


Design

Mocht het design niet de juiste zijn, hebben wij verschillende andere mogelijkheden. Zo kunt u uit de bestaande 20 kleuren kiezen voor een design wat wel bij uw project past.

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om specials te maken. Dut houdt in, dat u zelf een design aan kunt leveren zoals een foto of een print. Vervolgens kunt u een selectie maken uit alle kleuren. Hier zit geen limiet aan. Alles is mogelijk. 


Vloerbedekking maakt het interieur speciaalGebruik van de vloerbedekking

Onze vloerbedekkingen zijn geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Van de slaapkamers bij u thuis tot aan de gangen in uw hotel realiseren wij.