Over Complete Carpet Company

Op onze website kunt u alles vinden op het gebied van onze projecten, onze producten en het onderhoudt van deze producten. Onze website is voorzien van verschillende soorten informatie. Wij begeleiden u graag verder gedurende uw zoektocht en verlenen u van advies op maat.Begeleiding gedurende het traject

Door middel van het gebruik van onze website kunt u een contactverzoek indienen. Vervolgens wordt de geschikte adviseur ingeschakeld om u verder te helpen en te voorzien van extra informatie. Graag ontvangen wij u bij ons in de showroom. Echter komen wij ook bij u op locatie. Wij beschikken over verschillende productstalen. Hiermee kunt u het materiaal aanvoelen en bekijken in iedere ruimte. 

Wij kunnen ons voorstellen dat het maken van een keuze niet altijd eenvoudig is voor projecten zoals hotels, kantoren en restaurants. Om de keuze eenvoudiger te maken, bieden wij u de mogelijkheid aan tot het maken van een proefkamer. ONS TEAM

MAAK KENNIS MET ONS TEAM


Complete Carpet company wordt bestuurd door twee CEO'S, Ronald Grobben en Hans van Manen. Beide CEO'S dragen veel bij aan het bedrijf. Ze zorgen er dagelijks voor dat alle projecten uitstekend verlopen. Ook zijn beide erg betrokken bij elk project.  De grote kracht achter Complete Carpet Company is de samenwerking tussen Ronald Grobben en Hans van Manen, de uitmuntende kwaliteit van de producten en uiteraard de communicatie met de klanten. 


Complete Carpet Company met klanten


Het bedrijf is uniek, betrokken en gericht op innovatie. Zo levert Complete Carpet company producten van de hoogste kwaliteit. Ook kunt u als klant zelf mee denken aan het ontwerpen van een speciaal design. Verder begeleiden wij het volledige traject. Van introductie tot aan de levering en installatie van uw gekozen vloer zullen wij aanwezig zijn voor al uw vragen. Wij zijn constant bezig om te vernieuwen. Al onze producten worden geleverd met de juiste certificaten. 

Mocht u vragen hebben beantwoorden wij deze natuurlijk graag. Door het gebruiken van ons contact formulier kunt u contact met ons opnemen.