Over Complete Carpet Company

Op onze website kunt u alles vinden op het gebied van onze projecten, onze producten en het onderhoudt van deze producten. Onze website is voorzien van verschillende soorten informatie. Wij begeleiden u graag verder gedurende uw zoektocht en verlenen u van advies op maat.Begeleiding gedurende het volledige traject

Door middel van het gebruik van onze website kunt u een contactverzoek indienen. Vervolgens wordt de geschikte adviseur ingeschakeld om u verder te helpen en te voorzien van extra informatie. Graag ontvangen wij u bij ons in de showroom. Echter komen wij ook bij u op locatie. Wij beschikken over verschillende productstalen. Hiermee kunt u het materiaal aanvoelen en bekijken in iedere ruimte. 

Wij kunnen ons voorstellen dat het maken van een keuze niet altijd eenvoudig is voor projecten zoals hotels, kantoren en restaurants. Om de keuze eenvoudiger te maken, bieden wij u de mogelijkheid aan tot het maken van een proefkamer. 

Ook na de oplevering van uw project, helpen wij u verder. Zo adviseren wij u over het onderhoud en de reiniging van uw vloerbedekking. ONS TEAM

MAAK KENNIS MET ONS TEAM


Wij van Complete Carpet Company staan voor u klaar. Zo bent u van harte welkom op afspraak bij ons op locatie en uiteraard komen wij ook naar u toe. 
Het bedrijf is uniek, betrokken en gericht op innovatie. Zo levert Complete Carpet company producten van de hoogste kwaliteit. Ook kunt u als klant zelf mee denken aan het ontwerpen van een speciaal design. Verder begeleiden wij het volledige traject. Van introductie tot aan de levering en installatie van uw gekozen vloer zullen wij aanwezig zijn voor al uw vragen. Wij zijn constant bezig om te vernieuwen. Al onze producten worden geleverd met de juiste certificaten. 

Mocht u vragen hebben beantwoorden wij deze natuurlijk graag. Door het gebruiken van ons contact formulier kunt u contact met ons opnemen.