PVC

PVC vloeren

Wanneer het gaat om pvc design stroken bieden wij u onze zeer uitgebreide collectie aan. Onze jaren lange ervaring op het gebied van vloeren heeft ons geholpen bij het zorgvuldig samenstellen van ons assortiment.

Het geeft een luxe en rustig uitstraling. Daarnaast hebben wij vele verschillende kleuren. Ook beschikken al deze kleuren over bijzondere details. Zo helpen wij u met het vinden van een stijl die bij u past. Een ander voordeel van een pvc vloer, is dat elk interieur hierbij past. De combinatie mogelijkheden zijn eindeloos. 

Van alle verschillende soorten pvc hebben wij grote stalen in onze showroom. Onze showroom is op afspraak te bezoeken voor `zowel projecten als particulieren klanten.PVC trend

Deze stijlvolle pvc vloeren zien wij steeds vaker terug komen. Het is zelfs zo, dat het een trend is geworden. Zo verzorgen wij pvc vloeren voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Een pvc vloer is onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen. Zo begint u met het stofvrij maken van de vloer. Dit kan door middel van het gebruiken van een stofzuiger of een stofwisser. Vervolgens kunt u gebruik maken van onze reiniger. Deze voegt u bij een emmer water. Als laatste begint u met het dweilen van de vloer. Na deze stappen, zal uw vloer er als nieuw uit zien.

Bij Complete Carpet Company begrijpen wij dat u graag voor een originele vloer kiest. Daarom bieden wij u verschillende legrichtingen aan zoals een rechte vloer, visgraat Hongaarse punt of een Weense punt. Hierbij houden de mogelijkheden natuurlijk nog niet op. U kunt een keuze maken uit verschillende formaten planken. Hierdoor geeft u een eigen draai aan de vloer. Ook hebben wij diverse unieke pvc designsAdvies

Graag voorzien wij u van extra advies en helpen wij u verder in de zoektocht. U bent van harte welkom op afspraak bij ons in de showroom. Ook komen wij bij u op locatie om verschillende stalen te tonen. 

Deze stalen kunt u in verschillende ruimtes en licht soorten bekijken. Op deze manier is uw droom vloer dichterbij dan ooit. 


Portfolio