Onderhoud

Op deze pagina kunt u alles vinden over het onderhoud van tapijt en PVC. Mocht u na het lezen van deze documenten nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder om ervoor te zorgen dat uw vloer hetzelfde uiterlijk behoudt als toen wij deze voor u installeerde. 

Op deze pagina heeft u inzagen in verschillende documenten die u meer informatie verschaffen over uw vloer. Verder bieden wij verschillend onderhoudsproducten aan. Deze kunt u terug vinden in onze webshop.
Alles over tapijt 

Download dit bestand om alles te weten te komen over tapijt.


Onderhoudsadvies tapijt

Download dit bestand om exact te weten hoe u het tapijt onderhoud.Onderhoudsadvies PVC

Download dit bestand om exact te weten hoe u het PVC onderhoud. Onderhoudskit 

Voor zowel een PVC vloer als tapijt hebben wij een onderhoudskit. Deze bestaat uit een aantal verschillende originele producten die helpen om uw vloer te reinigen zonder deze te beschadigen. 

Daarnaast is reinigen en onderhoud plegen nog nooit zo eenvoudig geweest. In een handomdraai verwijderd u hardnekkige vlekken en ziet de vloer eruit zoals toen wij deze voor u installeerden. 

Deze producten kunt u bestellen via onze webshop. Naast de kits zijn alle producten los verkrijgbaar. Ook kunt u andere ondersteunende producten bestellen. Raadpleeg voor meer informatie een van onze verkoopadviseurs.