Anti Covid-19 Carpet

17-02-2021

Speciale behandeling

In deze onvoorspelbare en onmogelijke tijd, is het zeer belangrijk om evolutionair te blijven. Dit hebben wij gedaan. En nee, niet op een standaard manier!

Waar een ieder van ons op zijn of haar eigen manier impact voelt van dit verschrikkelijke virus en probeert om dit zo snel mogelijk te laten verdwijnen, kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Zo heeft Complete Carpet Company in samenwerking met de leverancier een speciale behandeling ontwikkeld. Dit resulteert in een vloerbedekking waar geen virusdeeltjes op kunnen blijven liggen. 

Uw hotel, restaurant, kantoor of recreatie project kan hiermee voorzien worden. Op deze manier, kunt u wanneer het eindelijk weer mag, op een nog zekerdere manier uw gasten verwelkomen. Met heel veel trots bieden wij de Virex behandeling aan in ons assortiment. 

Virex

Onderzoek toont aan dat op vloerbedekking zoals tapijt, besmettelijke virusdeeltjes circa 24 uur actief blijven op bijvoorbeeld tapijt. Uiteraard vonden wij dit nog altijd een veel te hoog risico. Wij willen u en uw gasten een extra bescherming bieden. Wij dragen natuurlijk graag bij aan verlaagde Corona cijfers en wij hopen dat u met ons mee doet. 

Deze Virex behandeling is voor 99.4% accuraat. Wat ons betreft is het absoluut de moeite waard. Covid-19 verdwijnt hopelijk snel uit onze samenleving zodat wij ons normale leven kunnen hervatten. Ook dan draagt onze Virex Behandeling bij. Andere bacteriën zoals regulieren griepvirussen worden ook tegen gehouden door het tapijt. Zo heeft u op lange termijn nog altijd voordelen van de behandeling.

Het tapijt krijgt geen andere look en feel door de Virex behandeling. Het zal exact hetzelfde zijn zoals het door ons aangeleverde staal. 


Heeft u nog meer vragen over Virex? Wij bekijken graag samen de mogelijkheden!